A városi holding

A Miskolc Holding Zrt. részt vállal a helyi gazdaságélénkítés folyamatában, befektetőket hoz Miskolcra. De ez csak az egyik, igaz, kiemelten fontos szerepe. A Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainál a szolgáltatási szegmens folyamatos fejlesztése, az ügyfél- és lakosságbarát szolgáltatások biztosítása szintén kulcskérdés.

A Miskolc Holding Zrt. gazdaságfejlesztési szerepe mellett a tagvállalatok révén szolgáltatásokat nyújt az itt élőknek. Mindkettő meghatározó Miskolc életében. Ha a közösségi közlekedést, az ivóvízellátást vagy a távfűtést, a város takarítását említjük, akkor a Miskolc Holding tagvállalatairól beszélünk. E tagvállalatok közül több ott található a régió vezető szerepet betöltő cégei sorában. Ezek a tagvállalatok szolgáltatók, a lakosság érdekében cselekszenek, fejlesztenek, ami azt is jelenti, hogy törekednek az árak kordában tartására mellett a szolgáltatási színvonal emelésére, ami csak korszerű, racionalizált működéssel lehetséges.

A Miskolc Holding Zrt. küldetése, hogy a város stratégiai célkitűzéseivel összhangban fejlessze a város gazdaságát. A Miskolc Holding Zrt. küldetését alapvetően három tevékenység határozza meg:

  • Városfejlesztés
  • Gazdaságfejlesztés
  • Vállalatfejlesztés
Linkajánló