Ifjúsági központok, klubok

Az Ifjúsági központok, klubok menüpontban tájékozódhat a Miskolcon működő ifjúsági központok, klubok tevékenységeiről, elérhetőségeikről.

Factory Aréna

Miskolc legjelentősebb ifjúsági központja a Factory Aréna, mely az egykori Vasgyár területén található. A komplexumban többek között skate park (BMX, gördeszka- és görkorcsolyapálya), falmászásra alkalmas mászócsarnok, továbbá hangstúdió és zenekari próbatermek is találhatók.

tovább»


Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület (MKF), ClubMiskolc

A Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület (MKF) a Miskolcon és a miskolci agglomerációban élő fiataloknak nyújt modern és fiatalos programokon keresztül értékközvetítést, és hasznos időtöltést biztosít számukra. Emellett népszerűsíti Miskolc városát és kulturális értékeit.

tovább»


Miskolci Kulturális Központ

A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. Miskolc városának kiemelkedő kultúraszervező, kultúraközvetítő társasága, amely célul tűzte ki a helyi értékek, hagyományok, kulturális értékek ápolását és átadását az itt élő lakosoknak, valamint az idelátogató utazóknak. Az intézményt Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata hozta létre 2011-ben, igazgatósága pedig az Ifjúsági Házban működik. Tagintézményeinkben lehetőség nyílik a magyar, illetve a helyi kultúra értékeinek megismerésére, a tanulásra, a mozgásra és a szabadidő kellemes eltöltésére.